Випускова атестація здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти, спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) та 025 Музичне мистецтво

2На факультеті музичної та хореографічної освіти відбувся завершальний етап навчання для студентів випускових курсів денної та заочної форми навчання – складання атестаційних іспитів із спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) та 025 Музичне мистецтво. 22 червня 2023 року було проведено обговорення результатів випускової атестації, яку склали студенти -бакалаври з дисципліни «Музично-виконавська підготовка». Державна екзаменаційна комісія на чолі з головою, професором Одеської національної музичної академії імені А.В. Нежданової В’ячеславом Яковичем Дашковським відзначила належний рівень виконавської майстерності здобувачів та їх готовність до професійної діяльності. 29 червня було підведено підсумки зі складання випускової атестації з «Теорії та методики навчання і виховання», яка була відкритою та успішно пройшла у дистанційному форматі з використанням платформи Microsoft Teams.
На початку роботи Державної комісії до учасників підсумкової атестації звернулася декан факультету музичної та хореографічної освіти Новська О.Р. , яка наголосила, що атестаційний екзамен є підсумковим контролем на шляху до отримання відповідної кваліфікації і диплому бакалавра. Під час атестації здобувачі проявили організованість та показали високий рівень як теоретичних знань, так і практичних навичок, набутих під час навчання обраної спеціальності.
Вітаємо наших здобувачів з успішним складанням випускової атестації! Бажаємо нових здобутків, творчого натхнення, впевненості й вдалого вступу в магістратуру рідного університету!

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/