Захист дисертації доктора філософії Сюй Сінчжоу

01На кафедрі музичного мистецтва і хореографії 30 червня 2023 року було проведено прилюдний захист дисертації на здобуття ступеня доктора філософії громадянина КНР Сюй Сінчжоу з теми «Формування художньо-естетичного досвіду майбутніх учителів музичного мистецтва в процесі вокальної підготовки» зі спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво).Сюй Сінчжоу завершив навчання в аспірантурі Університету Ушинського на кафедрі музичного мистецтва і хореографії у квітні 2023 року. Його науковий керівник – кандидат педагогічних наук, Микола Олександрович Федорець.
Разова спеціалізована вчена рада працювала у такому складі:
Голова спеціалізованої вченої ради:
Ніколаї Галина Юріївна доктор педагогічних наук, професор; Університет Ушинського.
Рецензенти:
Реброва Олена Євгенівна, доктор педагогічних наук, професор, завідувачка кафедри музичного мистецтва і хореографії, Університет Ушинського.
Кьон Наталія Гринченко, кандидат педагогічних наук, професор, Університет Ушинського.
Опоненти:
Растригіна Алла Миколаївна, доктор педагогічних наук, професор,
Центральноукраїнський державний університет імені Володимира Винниченка.
Барановська Ірина Григоріївна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри мистецької підготовки, Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського.
Під час захисту Сюй Сінчжоу проявив свою компетентність, якісне володіння українською мовою; переконливо відповідав на всі запитання членів спеціалізованої вченої ради. Набутий досвід та результати дослідження він активно застосовує в освітньому процесі в Китаї.
Вітаємо Сюй Сінчжоу та його наукового керівника, М.О.Федорця.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/