Захист дисертації доктора філософії Го Сяофена

1На кафедрі музичного мистецтва і хореографії 30 червня 2023 року було проведено прилюдний захист дисертації на здобуття ступеня доктора філософії громадянина КНР Го Сяофена з теми «Підготовка майбутніх учителів музичного мистецтва до вокально-фахової та диригентсько-хорової діяльності за поліфункціональним підходом» зі спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво). Го Сяофен закінчив Одеську музичнц академію як вокаліст та магістратуру Університету Ушинського як диригент. Під час навчання в аспірантурі дуже якісно працював з хором та опрайьовував свої авторські методи.
Його науковий керівник – кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Всеволодівна Осадча.
Для захисту дисертації Го Сяофена було створено разову спеціалізовану вчену раду у такому складі:
Голова разової спеціалізованої вченої ради:
доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри музичного мистецтва і хореографії Університету Ушинського Реброва Олена Євгенівна.
Рецензенти:
2. Доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри музичного мистецтва і хореографії Університету Ушинського Ніколаї Галина Юріївна;
3. Кандидат педагогічних наук, професор, завідувач кафедри теорії музики і вокалу Університету Ушинського Кьон Наталія Георгіївна.
Офіційні опоненти:
4. Доктор педагогічних наук, доцент, доцент кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання Університету Григорія Сковороди в Переяславі Мартинюк Анатолій Кирилович;
5. Кандидат педагогічних наук, доцент, професор кафедри теорії та методики постановки голосу Українського державного університету імені Михайла Драгоманова Жигінас Тетяна Володимирівна.
Го Сяофен під час захисту проявив свою наукову компетентність та кваліфікованість в питання вокальної та диригентсько-хорової підготовки здобувачів.
Вітаємо Го Сяофена та його наукового керівника, Тетяну Всеволодівну Осадчу.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/