Зустріч викладачів і студентів факультету музичної та хореографічної освіти з професоркою музикотерапії, засновницею ЕBQ-методу Карін Шумахер.

126 червня 2023 року викладачі та студенти факультету музичної та хореографічної освіти взяли участь у вебінарі з музичної терапії, який провела професорка музикотерапії, засновниця ЕBQ-методу Карін Шумахер для вчителів музичного мистецтва і музикотерапевтів України. Карін Шумахер – професор Берлінського університету мистецтв, вивчала музичну терапію у Відні та елементарну музично-танцювальну педагогіку в Інституті Орфа в Зальцбурзі. Вона багато років працювала музичним терапевтом, дитячим і підлітковим психотерапевтом у клінічному контексті, а також у приватній практиці. У 1984 році Карін Шумахер започаткувала академічний курс з музикотерапії в Берлінському університеті мистецтв, де і сьогодні працює професором музикотерапії, а також читає лекції в Університеті музики та мистецтв у Відні, Цюріху та Лювені. Разом з Клодін Кальвет вчена розробляє «EBQ метод» для оцінки якості стосунків і працює у дослідницькому проекті у Бергенському університету в Норвегії. Протягом зустрічі, яка тривала майже чотири години, Карін Шумахер ознайомила учасників вебінару з можливостями використання психогігієнічних та психотерапевтичних функцій музики у ракурсі позитивного впливу на психоемоційний стан дитини, продемонструвала практичні методи і форми застосування музичної терапії для корекції негативних психоемоційних станів дітей різного віку. Наприкінці зустрічі пані Шумахер відповіла на численні запитання слухачів і висловила захоплення освітянами, які навіть в умовах повномасштабної війни мають силу навчати, надихати, допомагати, підтримувати, втішати, вести за собою. Мають силу розбудовувати освіту та змінювати її на краще. Мають силу наближати Перемогу.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/