ІХ Міжнародна науково-практична конференція «Музична та хореографічна освіта в контексті культурного розвитку суспільства»

121 жовтня 2023 року на кафедрі музичного мистецтва і хореографії було проведено ІХ Міжнародну науково-практичну конференцію молодих учених і студентів «Музична та хореографічна освіта в контексті культурного розвитку суспільства». У цьому році конференція проходила у змішаному форматі.У читальній залі бібліотеки Університету Ушинського зібралися аспіранти спеціальностей 014 Середня освіта (Музичне мистецтво), 011 Освітні, педагогічні науки Освітньо-наукової програми «Мистецька педагогіка вищої освіти», магістранти факультету музичної та хореографічної освіти та наукові керівники. В онлайн форматі також взяли участь аспіранти та магістранти зазначених спеціальностей, а також молоді науковці з різних університетів України і зарубіжжя: Бердянського педагогічного університету, Українського державного університету Михайла Драгоманова, Кишинівського державного університету імені Іона Крянге, Далянського університету, Єрусалимської академії музики і танцю, Кріворізький держаний педагогічний університет та ін.
Співробітники бібліотеки представили на конференцію стародавні рідкісні видання нотних клавірів. Це одразу стало певним символом конференції, що за тематикою з’єднує минуле та сучасність культурного розвитку суспільства.
Привітала учасників конференції декан факультету музичної та хореографічної освіти, кандидат педагогічних наук, доцент Олена Новська. На пленарному засіданні виступали досвідчені науковці, зокрема, доктор мистецтвознавства, професор, член Європейської академії, професор кафедри музичного мистецтва і хореографії Сергій Шип, докторка педагогічних наук, професорка, завідувачка кафедри музичного мистецтва і хореографії Олена Реброва, докторка педагогічних наук, професорка кафедри музичного мистецтва і хореографії Галина Ніколаї. А також на пленарному засіданні виступили аспіранти: Ганна Рало, Чжан Венлі, Чжан Ланьює, Арсенія Терзі, Аліна Ходот.
Далі за традицією шли виступи учасників конференції. Усі виступи були цікавими, зокрема, увагу було привернуто виступам аспірантів Світлани Бендікової (Кріворізький державний педагогічний університет, Єрусалимська академія музики і танцю), Юй Цютун (Університет Ушинського), Ван Чень (Університет Ушинського, Делянський університет), Катерини Піліпішиної (Бердянський державний педагогічний університет) та ін. Практико-орієнтований характер носили доповіді магістрантів-хореографів, які повідомляли про результати своєї творчої та дослідницької роботи.
Вітаємо усіх учасників та бажаємо цікавих науково-творчих досягнень.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/