Майстер-клас професора Анни Єремус-Левандовської для аспірантів і магістрантів факультету музичної та хореографічної освіти

0128 листопада 2023 року на факультеті музичної та хореографічної освіти для аспірантів та магістрантів відбувся майстер-клас професорки, докторки хабілітованої, професорки кафедри вокалістики Музичної академії імені Ігнація Яна Падеревського в Познані Анни Єремус-Левандовської. Майстер-клас було проведено відповідно до плану євроінтеграційних заходів, що системно проводяться на кафедрах факультету музичної та хореографічної освіти. Аспіранти кафедри музичного мистецтва і хореографії освітньо-наукової програм «Мистецька педагогіка вищої освіти», «Середня освіта (Музичне мистецтво»), магістранти спеціальності 025 Музичне мистецтво і 014 Середня освіта (Музичне мистецтво), які навчаються вокальному мистецтву на кафедрі вокально-хорової підготовки мали змогу ознайомитися з інноваційними європейськими методиками викладання вокалу.
Професорка Анна Єремус-Левандовська поділилася своїм унікальним досвідом та знаннями з роботи над вокальною технікою та інтерпретацією вокальних творів. Особливу увагу привернули виступи учасників майстер-класу – китайських, польських та українських здобувачів. Китайські студенти також навчаються у Польщі.
Аспірант кафедри музичного мистецтва і хореографії Чжан Венлі готувався до активної участі у майстер-класі. Йому пощастило отримати рекомендації щодо покращення техніки виконавства під час безпосереднього заняття з професоркою Єремус-Левандовською.
Велика подяка професорки Сінхайської консерваторії (Китай), докторки мистецтвознавства Марини Новак, яка перекладала тонкощі вокальної метолики на китайську мову. Подяка організатору заходу та перекладачу з польської професорки Галини Ніколаї.
Неабияк важливою була атмосфера обміну вокальними традиціями та культурними цінностями. Серед відвідувачів майстер-класу були також здобувачі та викладачі ЗВО України та Китаю, зокрема Університету Григорія Сковороди у Переяславі, Криворізського державного педагогічного університету, Ділянського університету та інші.
Майстер-клас було проведено на високому професійному рівні. Він став справжньою творчою платформою для реалізації дослідницьких пошуків аспірантів кафедри музичного мистецтва і хореографії, налагодження нових творчих зв’язків задля поглибленого розуміння вокального мистецтва та методики його викладання на інноваційному науковому рівні.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/