Другий методологічний семінар на факультеті музичної та хореографічної освіти (з міжнароною участю)

128 листопада 2023 року на факультеті музичної та хореографічної освіти відбувся другий методологічний семінар «Якість мистецької освіти в міжнародній проєкції». Учасниками семінару були науковці і викладачі ЗВО України, Польщі та Китаю.  Якщо на першому семінарі обговорювалися координаційні аспекти підвищення якості освітньо-професійних та освітно-наукових програм, то наступний семінар був присвячений компаративістському та антропологічному підходам вокальної підготовки здобувачів вищої музичної та музично-педагогічної освіти, яка натепер стає найактуальнішою. Практика засвідчує, що переважна кількість здобувачів обирають фаховий вокальний напрямок підготовки.
Професорки Анна Єремус-Левандовська та Марина Новак (Сінхайська консерваторія (Китай) поділилася своїми власними стратегіями вокальної підготовки польських та китайських здобувачів вищої освіти.
Учасники семінару поділилися досвідом вокального навчання, а також науково-методичної проблематики дисертаційних досліджень аспірантів. Одним із ключових моментів семінару стало обговорення питань адаптації традиційних методів вокальної підготовки до потреб сучасної молоді, а також застосування інтерактивних та інформаційно-комунікаційних технологій у викладанні вокалу. Разом з тим, було вказано на особливу роль компаративістського та антропологічного підходів. Професор Галина Ніколаї висвітлили деякі результати дисертаційних досліджень із зазначеного питання.
Усі учасники підкреслили практичну цінність обміну науково-педагогічними, творчими ідеями та взаємодії між викладачами різних країн.
Результатом методологічного семінару є не лише розширення горизонтів знань викладачів, а й плідне співробітництво, спрямоване на покращення якості мистецької освіти а міжнародній проєкції.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/