Концертно-лекторська практика студентів факультету музичної та хореографічної освіти

11У першому семестрі 2023-2024 навчального року на факультеті музичної та хореографічної освіти вперше була запроваджена концертно-лекторська практика для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 025 Музичне мистецтво.
7 грудня у Мистецький хоровій школі імені С.К.Крижановського у межах Концертно-лекторської практики пройшов музично-просвітницький захід «Мужня, творча, працьовита Батьківщина – вільна та квітуча Україна», який підготували здобувачі під керівництвом кандидата педагогічних наук, викладача кафедри вокально-хорової підготовки Дубового З.С. та старшого викладача кафедри музично-інструментальної підготовки Мамикіної А.І.
Кожен студент підготував свої частину заходу, пройшовши весь шлях від розробки просвітницької ідеї до презентації художніх результатів. Пецкович Таїсія у своєму блоці виступила з фортепіанним аранжуванням твору «Щедрик» Миколи Леонтовича. На основі цього виступу у текстовому блоці вона розповіла про історію створення цього всесвітньо відомого твору. Гречана Вікторія у своєму блоці виступила з віолончельним ансамблем «Voices of string's» з твором Олександра Білаша «Ясени». На основі цього виступу у текстовому блоці вона розповіла про Олександра Білаша, його кохання до України і українського мелосу. Кісеолар Анастасія виступала з піснею під назвою «Не залишай» з репертуару Анни Трінчер. Вона обрала цю пісню тому, що вона має глибокий емоційний зміст і висловлює вдячність та підтримку тим, хто бореться за свободу та незалежність України. На основі цієї пісні вона прочитала вірш про наших захисників, патріотизм і героїзм, розлуку та тугу, молитву та віру в те, що воїни повернуться живими, а небо стане мирним. Осадча Катерина для виступу вирішила обрати жанр авторської пісні. Назва пісні: «Гуде тривога». Студентка підготувала відеокліп за участю інших сокурсників. Ідея кліпу розкрити сутність української душі, показати, що не дивлячись на ситуацію й на плин часу ми все ще сильні й готові йти у бій. Даний номер став фінальним у заході.
Захід, підготовлений у межах концертно-лекторської практики був тепло сприйнятий глядачами. Студенти набули важливий досвід для здійснення майбутньої професійної діяльності.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/