Обговорення вибіркових дисциплін на факультеті музичної та хореографічної освіти

128 лютого з викладачами і студентами факультету було проведено обговорення вибіркових дисциплін на 2024-2025 навчальний рік. Викладачі презентували свої дисципліни і відповідали на запитання здобувачів вищої освіти за бакалаврським і магістерським рівнями, спеціальностей 025 Музичне мистецтво, 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) і 024 Хореографія.
Формування бази вибіркових дисциплін та організація процесу вибору дисциплін здобувачами вищої освіти на факультеті музичної та хореографічної освіти дає можливість зробити освітній процес більш гнучким та особистісно-зорієнтованим, задовольнити потреби здобувачів у вивченні дисциплін, які відповідають їхнім інтересам та потребам, а також підвищити мотивацію здобувачів до навчання.
База вибіркових дисциплін дає можливість студентам поглибити знання у сфері, що їх цікавить, та здобути компетентності, необхідні для успішного працевлаштування. Завдяки широкому спектру вибіркових дисциплін студенти мають можливість обирати ті дисципліни, які відповідають їхнім інтересам, потребам та цілям, що робить освітній процес більш динамічним та адаптованим до індивідуальних потреб кожного здобувача.
Можливість обирати вибіркові дисципліни дозволяє студентам сформувати власну освітню траєкторію, яка буде максимально відповідати їхнім очікуванням та прагненням. Це дає їм можливість зосередитися на вивченні тих дисциплін, які допоможуть у майбутній кар’єрі.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/