ІІ он-лайн фестивалі-конкурсі "МИСТЕЦТВО БЕЗ КОРДОНІВ" ART WITHOUT BORDERS

1Студенти та аспіранти факультету музичної та хореографічної освіти взяли участь та отримали високі нагороди на ІІ он-лайн фестивалі-конкурсі "МИСТЕЦТВО БЕЗ КОРДОНІВ" ART WITHOUT BORDERS. Фестиваль-конкурс було проведено в межах міжнародного проекту «Constellation». Його було анонсовано на 11.10-14.10.2020р., але у реальному часі голосування журі проведено 17.10.2020, що здійснювалося на базі школи імені професора П.С.  Столярського. Проект «Constellation» проходить під патронатом Національної академії мистецтв України, Міністерства освіти і науки Ураїни під головуванням Генерального директора Національного хору ім. Верьовки, професора, Народного артиста України З.М.  Корінця.

Конкурс було проведено у прямій трансляції голосування та прослуховування виконавців за посиланням https://www.facebook.com/sozvezdie.ua/.

Вітаємо наших переможців: магістрантів Хе Туна (срібна медаль, ІІ місце), Янь Хуєйянь (золота медаль, 1 місце); аспірантів Ван Біньбіня, Вей Іцянь, Пань Шена, Хе Їн, що посили золоті медалі у різних номінаціях.

Аспіранти кафедри музичного мистецтва і хореографії беруть участь і в  організації конкурсу, залучаючи до участі своїх учнів з Китаю, здійснюючи їх консультування.

Окрему спеціальну нагороду отримала концертмейстер кафедри музичного мистецтва і хореографії Аліна Падалка.

Вітаємо переможців та їх викладачів – професора О.Є. Реброву, викладача А.О. Степанову.

1

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/