Канадсько-український фестиваль дитячої та юнацької творчості «Торонто 2020».

2Інструментальний ансамбль студентів  факультету музичної та хореографічної освіти у складі Чжуань Сінь, Лі Хунянь, Ді Таньчао та Ганни Грабовської  став лауреатом І ступеня на Канадсько-українському фестивалі дитячої та юнацької творчості в номінації «Інструментальний жанр». Фестиваль проводився в партнерстві з Canadian Children’s Art Foundation та за підтримки Київської державної академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені М. Бойчука. Оцінку виступів конкурсантів   здійснювало міжнародне журі, до складу якого увійшли відомі  діячі культури і мистецтва, організатори міжнародних фестивалів у Канаді, Франції, Словаччині, Чехії, Угорщині, Австрії, Македонії, Хорватії, Болгарії та Чорногорії.

Організатори фестивалю висловили подяку викладачам кафедри музично-інструментальної підготовки доц.. Горожанкіній О.Ю. та ст. викл. Мамикіній А.І. за високі професійні здобутки у вихованні  творчого потенціалу української молоді та достойну підготовку студентів до участі в міжнародному фестивалі «Торонто 2020».

Щиро вітаємо наших переможців і бажаємо нових творчих здобутків, міцного здоров’я та подальших яскравих перемог!

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/