Відбувся захист дисертації доктора філософії у спецраді Університету Ушинського

ngerbВ Університеті Ушинського 20.11.2020 р. на базі факультетів іноземних мов і дошкільної педагогіки та психології було проведено прилюдний захист дисертації «Формування субкультури майбутніх учителів іноземних мов в умовах полілінгвального освітнього середовища» на здобуття наукового ступеня доктора філософії з галузі знань 01 Освіта/Педагогіка за спеціальністю 015 – «Професійна освіта». Дисертацію захистила викладачка кафедри теорії та методики дошкільної та початкової освіти Херсонського державного університету О. С. Смутченко.

Захист дисертації був здійснений у спеціально створеній спеціалізованій вченій раді ДФ 41.053.005 Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського». Члени спецради високо оцінили наукову, практичну значущість дисертації та її захист здобувачем.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/