Впровадження державного Стандарту вищої освіти спеціальності 024 Хореографія: семінар-практикум

14 березня 2021 року викладачі кафедри музичної та хореографічної освіти д.п.н. професор О.Є. Реброва, д.п.н. проф. Г.Ю. Ніколаї, доцент І.І. Герц (розробник Стандарту 024 Хореографія) взяли участь у Першому Всеукраїнському науково-практичному семінарі-практикумі «Впровадження державного Стандарту вищої освіти спеціальності 024 Хореографія». Ця зустріч здійснювалася під патронатом Міністерство освіти і науки України, Науково-методичної комісії МОН України сектору вищої освіти НМК № 2 Культура і мистецтво, підкомісія 024 Хореографія.

Серед організаторів: Львівський національний університет імені Івана Франка факультет культури і мистецтв кафедра режисури та хореографії − головуюча організація; Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського, кафедра хореографії та мистецтвознавства; Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського», кафедра музичного мистецтва і хореографії. Семінар відбудеться на кафедрі режисури та хореографії факультету культури і мистецтв Львівського національного університету імені Івана франка (дистанційно, платформа ZOOM). Участь взяли представники академічної спільноту майже усіх ЗВО України, в яких навчаються хореографії як за спеціальністю 024 Хореографія, так і за спеціальністю 014 Середня освіта (Хореографія).

Зустріч була жвавою та продуктивною; учасники дійшли висновку, що Стандарт має як позитивні якості, так є перспективу щодо вдосконалення. Це постійний творчий процес, який зумовлений змінами в соціокультурному просторі. І такі зустрічі стають основою підвищення якості Стандарту, особливо, коли він регулює освітній процес складної художньо-творчої галузі – Хореографії.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/