День відкритих дверей на факультеті музичної та хореографічної освіти.

m21 травня 2021 року на факультеті музичної та хореографічної освіти Університету Ушинського в режимі онлайн було проведено зустріч з абітурієнтами. Декан факультету доцент Н. К. Білова розповіла про основні переваги навчання на факультеті музичної та хореографічної освіти, про ґрунтовну підготовку здобувачів на всіх освітніх рівнях; ознайомила присутніх із спеціальностями й освітніми програмами, за якими проходить навчання, наголосила на перспективах подальшого працевлаштування випускників.

Заступник декана з виховної роботи доцент О. Ю. Горожанкіна окреслила найважливіші моменти організації студентського життя, особливості роботи студентського самоврядування, зауважила на високому рівні професійної майстерності викладачів факультету, що зумовлює високі творчі здобутки студентів на конкурсах і фестивалях різних рівнів. Секретар приймальної комісії О. А. Якубенко надала актуальну інформацію щодо вступної кампанії 2021 року, розповіла абітурієнтам про умови вступу на факультет музичної та хореографічної освіти, зауважила на основні помилки абітурієнтів минулих років. Усі присутні мали змогу отримати змістовні відповіді на свої запитання.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/