Обговорення освітньо-професійних програм на кафедрі музичного мистецтва і хореографі

20210603_113542На кафедрі музичного мистецтва і хореографії факультету музичної та хореографічної освіти Університету Ушинського було проведено обговорення освітньо-професійних програм «Середня освіта (Хореографія)» для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, «Середня освіта (Хореографія)» для другого (магістерського) рівня вищої освіти, «Хореографія» для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, «Хореографія» для другого (магістерського) рівня вищої освіти. В обговоренні взяли участь здобувачі, гаранти ОПП, члени проектних груп, декан Н.К. Білова, завідувачка кафедри О.Є. Реброва.

Процес обговорення ОПП знаходиться на завершальній стадії; гаранти доповідали про результати самооцінювання на засіданнях ученої ради Університету Ушинського. На зустрічі гаранти і декан ознайомили студентів з результатами обговорення, як саме було враховано їхні побажання і думки, пропозиції роботодавців і стейкґолдерів. Особливу підтримку у студентів викликала ідеї посилення психолого-педагогічної складової програми «Середня освіта (Хореографія)» за першим (бакалаврським) рівнем освіти зокрема в аспекті розширення сфери діяльності на дошкільну освіту. А.Пітусь (член проєктної групи ОПП 024 Хореографія за другим (магістерським) рівнем) та А. Плоткіна поділилися досвідом роботи з дошкільнятами. Магістранти, що навчаються на ОПП «Хореографія» звернули увагу на мистецтвознавчий аспект творчого проєкту для випускової атестації. Обговорювалася форма такого проєкту, зокрема його методологічну, теоретичну частину, що має бути обов’язково перевірена на предмет текстових запозичень.

Продовж засідання студенти висловлювали пропозиції щодо вибіркових дисциплін. Особлива увага була приділена акторській майстерності. За пропозицією здобувачів до робочої групи з ОПП 024 другого (магістерського) рівня вищої освіти було включено Шумко Дар’ю, оскільки Анастасія Терзі є аспіранткою заочного відділення і здобувачам важко системно з нею спілкуватися.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/