Атестаційні іспити на кафедрі музичного мистецтва і хореографії

mВипускова атестація у 2021 році на кафедрі музичного мистецтва і хореографії здійснювалося у новому форматі, а саме: з активним застосуванням ІКТ. Екзаменаторами було передбачено форс-мажорні обставини на випадок відключення електропостачання. Для цього на білетах було додано QR-код, що давало можливість скористатися власним телефоном для здійснення аналізу уроку музичного мистецтва. Отже комп’ютерний клас № 115 вперше став кабінетом, де проходили атестаційні іспити. Атестаційна комісія високо оцінила нові форми, які народилися в наслідок активного застосування он-лайн навчання.

Іншим цікавим прикладом було складання іспиту з «Мистецтва балетмейстера» в присутності школярів. Вони стали справжніми цінителями хореографічної вистави «Шрек». Саме для дітей створюються такі вистави, отже діти і є справжніми стейкґолдерами!

Випусковий іспит бакалаврів з постановкою «Роксолана» стало справжньою подією «діалогу культур» та часів. Народна танцювальна культура України створювала атмосферу відчуття стародавніх українських традицій та цінностей, а східна танцювальна культура допомагала краще зрозуміти ментальність стародавніх звичаїв і обрадів.

Дуже гарно, коли сесія, зокрема й випускова атестація приносить творче задоволення, має цікаві нові форми та наповнює яскравими враженнями слухачів та глядачів

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/