Подяка Університету Ушинського

З 15 по 22 серпня 2021 року в Кітені (Болгарія) пройшло справжнє свято мистецтва – ІІ Міжнародний фестиваль-конкурс "August starfall» (Серпневий зорепад). Співорганізатором його є Університет Ушинського, а засновником та представником факультету музичної та хореграфічної освіти - доцент кафедри музичного мистецтва і хореографії Ольга Мікулінська.  Свято проходило в таборі під символічною назвою «Разом». Дуже приємно було бачити щасливих дітей з різних куточків світу, одеситів, талановитих виконавців. У журі конкурсу – Дмитро Коляденко, відомий шоумен, Михайло Косенко, заслужений артист України та інші зірки українського мистецтва.

Цей захід є продовженням проєкту О. Мікулінської «Пори року в Одесі», в організації якого допомагають студенти магістратури та випускники Д.Шумко, О.Сілайчева та інші. Оргкомітет висловлює всім учасникам подяку за гарну творчу діяльність.

Вітаємо творчу команду Університету Ушинського за гарну організацію конкурсу за межами України.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/