Захист дисертації доктора філософії

Image01В Університеті Ушинського 21.01.2022 р. на факультеті музичної та хореографічної освіти було проведено прилюдний захист дисертації Пань Шена «Підготовка майбутніх магістрів музичного мистецтва до формування художньо-естетичного світосприйняття особистості засобами фортепіанної музики» на здобуття наукового ступеня доктора філософії з галузі знань 01 Освіта/педагогіка за спеціальністю: Середня освіта (предметна спеціальність: Музичне мистецтво).

Захист дисертації було здійснено на спеціалізованій вченій раді о створеній спеціалізованій вченій раді ДФ 41.053.024 Державного закладу «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського». Члени ради високо оцінили наукову, практичну значущість дисертації та її захист здобувачем. Пань Шен дуже переконливо, емоційно та захоплено відповідав на усі складні запитання членів ради.

Члени ради професор А.Ф. Линенко та М.Г. Демидова підкреслювали зв’язок дисертації з творчою діяльністю та виконавською культурою Пань Шена.

Вітаємо Пань Шена та його наукового керівника, доктора педагогічних наук, професора О.Є. Реброву.

Відео прилюдного захисту доступно за наступним посиланням:

https://drive.google.com/file/d/150tMCR3C5sE8IJONnxn3XwH4NKGnGsl5/view?usp=sharing

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/