Захист дисертації доктора філософії Ван Чуньцзе

1В Університеті Ушинського 22.01.2022 р. на факультеті музичної та хореографічної освіти було проведено прилюдний захист дисертації Ван Чуньцзе «Методика підготовки майбутніх учителів музичного мистецтва до застосування музично-шумових інструментів в освітньому процесі» на здобуття наукового ступеня доктора філософії з галузі знань 01 Освіта/педагогіка за спеціальністю: Середня освіта (предметна спеціальність: Музичне мистецтво).

Захист дисертації було здійснено на спеціалізованій вченій раді о створеній спеціалізованій вченій раді ДФ 41.053.021 Державного закладу «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського». Захист здійснювався в режимі онлайн. Ван Чуньцзе знаходився в Китаї та демонстрував клас, в якому були різноманітні музично-шумові інструменти. Ван Чуньцзе ознайомив членів ради із цікавими незвичайним звучанням цих інструментів та техніки гри на них. Члени ради високо оцінили наукову, практичну значущість дисертації та її захист здобувачем.

Вітаємо Ван Чуньцзе та його наукового керівника, доктора мистецтвознавства, професора С.В. Шипа.

Відео прилюдного захисту доступно за наступним посиланнями:

https://drive.google.com/file/d/1hQ9vbuFL0nux5ZSVrZjx2viDRz4PmrLM/view?usp=sharing

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/