Захист дисертації доктора філософії Чжан Сіньюань

sinuanВ Університеті Ушинського 28.01.2022 р. на факультеті музичної та хореографічної освіти було проведено прилюдний захист дисертаційної роботи громадянки КНР Чжан Сіньюань «Формування прогностичних умінь у майбутніх учителів музичного мистецтва в процесі фортепіанної підготовки», що була подана на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 01 – «Освіта/Педагогіка» за спеціальністю 014 Середня освіта (Музичне мистецтво).

Захист дисертації було здійснено на спеціально створеній спеціалізованій ученій раді ДФ 41.053.029 Державного закладу «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського», що затверджена наказом Міністерства освіти і науки України про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії від 02.12.2021 № 1296. Члени ради високо оцінили наукову новизну і практичну значущість дисертації та її захист здобувачем.

Вітаємо нашу аспірантку Чжан Сіньюань та її наукового керівника –кандидата педагогічних наук, доцента Демидову Марину Григоріївну (Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»).

Відео прилюдного захисту доступно за наступним посиланням:

https://drive.google.com/file/d/1c_JWbsstYMpCxu0srRHMEGj1rPphEfQG/view?usp=sharing

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/