Академічна мобільність на кафедрі музичного мистецтва і хореографії

Image01Академічна мобільність стає дедалі популярнішої формою освітнього процесу. Гарною практикою тут стають дієві зв’язки між освітніми закладами. Університет Ушинського активно співпрацює з Кишинівським Державним Педагогічним Університетом ім. Іона Крянге. Тісні зв’язки між кафедрами, що здійснюють підготовку хореографів, надають змогу скорегувати освітній процес задля надання подвійного диплому.

Разом з тим, кафедра музичного мистецтва і хореографії в особі завідувачки, доктора педагогічних наук, професора О.Є. Ребрової активізувала й академічну мобільність. Для слухачів різних груп Центру підвищення кваліфікації Кишинівського Державного Педагогічного Університету ім. Іона Крянге вона прочитала низку лекцій. Зокрема: «Методологічні засади педагогічної ментальності у проекції дошкільної освіти», «Основи художньої ментальності у вихованні дітей дошкільного віку», «Педагогіка мистецтва в інноваціях освітнього процесу школи», «Методологічні та організаційно-методологічні засади сучасної гуманітарної освіти». Лекції викликали жвавий інтерес у слухачів. А О.Є.Реброва поділилася з ними презентаціями курсів за їхнім проханням.

У межах академічної мобільності проходить стажування і старший викладач кафедри, кандидат педагогічних наук О.М. Федорець. На сьогодні обговорюється питання створення умов для отримання подвійного диплому для хореографів педагогічного спеціальностей та питання щодо підвищення кваліфікації викладачів Кишинівського університету на базі Центру підвищення кваліфікації Університету Ушинського.

На сьогодні в межах академічної мобільності на кафедрі навчаються п’ять здобувачів з Бердянського державного педагогічного університету. Сподіваємося, що зможемо задовольнити усі їхні освітні потребу та допомогти отримати якісну освіту в такі важки для країні часи.

Чекаємо на перемогу України та будемо реалізовувати наші творчі плани.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/