Вітаємо студентів і аспірантів факультету музичної та хореографічної освіти з перемогами в міжнарожному конкурсі

1Студенти та аспіранти факультету музичної та хореографічної освіти взяли участь у ІХ Міжнародному полікультурному фестивалі-конкурсі «Переяславський дивограй», який проводиться на базі Університету Григорія Сковороив в Переяславі під патронатом Національної всеукраїнської музичної спілки (НВМС); Асоціації піаністів-педагогів Європи («ЕРТА» - London, Brussel, EU) Федерації Асоціацій, Центрів та Клубів ЮНЕСКО Республіки Молдова (Кишинеу, Республіка Молдова), Асоціація піаністів-педагогів України (Ukr.«ЕРТА») .
Фестиваль-конкурс проходив з 25.05-26.05.2022 р. Результати конкурсу і винагороди учасники та їхні викладачі отримали вже в червні. Отже, вітаємо наших переможців та їхніх викладачів: доктора педагогічних наук, професора, завідувачку кафедри музичного мистецтва і хореографії Олену Реброву та кандидата філософських наук, доцента Ольгу Мікулінську.
Наші лауреати:
Лі Чжоупен – диплом лауреата 1 ступеня в номінації інструментальний жанр (студент);
Ван Чєнь – диплом лауреата 1 ступеня в номінації інструментальний жанр (аспірантка);
Ван Чень – диплом лауреата 1 ступеня в номінації академічний вокал (аспірант);
Лян Юйцзінь − диплом лауреата 1ІІ ступеня в номінації академічний вокал (аспірант);
Авраменко Анастасія – диплом лауреата 1І ступеня в номінації хореографія (студент)
Бажаємо успіхів та наступних перемог.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/