Захист курсових робіт на кафедрі музичного мистецтва і хореографії

216 червня 2022 року на кафедрі музичного мистецтва і хореографії відбувся прилюдний захист курсових робіт здобувачів спеціальності 024 Хореографія та 014 Середня освіта (Хореографія) денної та заочної форми навчання.
У такому форматі захист відбувся вперше. Війна внесла корективи і в процес захисту курсових робіт. Життєві виклики, з якими стикнулися майбутні вчителів хореографії. випускники, вплинули і на зміст курсових робіт. Студенти продовжують займатися зі своїм учнями онлайн, дехто звернув увагу на надламаний психічний стан дітей-біженців, з якими вони стали займатися хореографією в інших державах. Свій новий досвід випускники представили і текстах курсових робіт.
Усі роботи перевірено на наявність текстових запозичень, отримано гарні результати.
Під час захисту студенти довели свій фаховий рівень, уміння представити, презентувати результати своєї педагогічної та методичної діяльності, творчі досягнення, обґрунтувати теоретичні узагальнення у висновках.
Бажаємо випускникам гарно пройти атестацію та продовжити навчання в магістратурі.
Чекаємо на вас.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/