Рало Ганна Олександрівна, в рамках Міжнародних перкусійних майстер-класів у Польщі (м. Варшава) успішно провела ряд відкритих занять

1З 01 по 10 серпня 2022 року викладач кафедри музично-інструментальної підготовки (клас ударних інструментів), Рало Ганна Олександрівна, в рамках Міжнародних перкусійних майстер-класів у Польщі (м. Варшава) успішно провела ряд відкритих занять.
Окрім цікавих і насичених майстер-класів, проведених з учнями та студентами різних музично-освітніх закладів, Ганна Рало поділилася з присутніми власним методичним досвідом та відповіла на ряд цікавих питань фахівців вищих музичних закладів освіти Польщі, Німеччини, Швейцарії, Литви щодо використання кращого музично-педагогічного та виконавського досвіду мистецьких вишів України в контексті навчання гри на ударних інструментах.
Зокрема, Ганна Рало взяла участь у фінальному концертному шоу, під час якого разом із зарубіжними педагогами-музикантами продемонструвала високий рівень виконання сучасних композицій українських і зарубіжних композиторів для ударних інструментів.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/