Державна атестація на кафедрі музичного мистецтва і хореографії

1Державна атестація хореографів – завжди яскраве, чудове дійство. Ось уже декілька років магістранти створюють творчі проєкти і застосовують активно операторську роботу. Творчі проєкти завжди присвячені глибоким філософським проблемам, які супроводжують наше життя та стають прообразами художніх творів. Створені сюїти, де авторами та постановниками є здобувачі, відбивають різні аспекти психічного, суспільного та особистісного життя людини.
Війна також не залишилася поза увагою авторів. Вона відображена в контрастах Віри, Надії, Любові. Це надає впевненість, що людяність завжди переможе.
Усього було представлено чотири твори: дві сюїтного характеру, та два твори окреми. Це такі проєкта, як: «Чому», «Віртуальна вирва», «Діти війни», «Віра. Надія. Любов в полоні війни».
Результати були дуже високими, комісії підкреслила високий рівень майстерності авторів-постановників та рівень виконавства.
Вітаємо студентів. Вітаємо керівника – кандидата філософських наук, доцента Ольгу Мікулінську. Бажаємо подальших творчих успіхів.
Проєкти вже розміщено в соцмережах. Отже, радимо й вам ознайомитися з хореографічною творчістю наших випускників.
Проєкт «Чому» https://youtu.be/OJCfGNZyL2A
Проєкт «Віртуальна вирва» https://www.youtube.com/watch?v=OB1DSoe8kLw
Проєкт «Діти війни» https://youtu.be/027n2Ko-MsE
Проєкт «Віра. Надія. Любов в полоні війни» https://youtu.be/s3FHBGTGCs4

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/