Участь у вебінарі «Функціонування та акредитація освітніх програм з мистецьких спеціальностей»

001Гаранти та члени робочих груп освітніх програм факультету музичної та хореографічної освіти відвідали вебінар «Функціонування та акредитація освітніх програм з мистецьких спеціальностей», присвячений важливим питанням щодо забезпечення якості освіти. Захід відбувся 28 березня 2023 року завдяки злагодженій організаційній роботі Одеської національної академії імені А. В. Нежданової, Національного агенства та Державного агентства з питань мистецтв та мистецької освіти.
Спікери вебінара Олена Єременко, заступниця Голови Національного агентства, Леся Смирна, членкиня Національного агентства, Олег Безбородько, член галузевої експертної ради 02 «Культура і мистецтво» та Олена Хіль, проректорка з науково-педагогічної роботи та інформаційно-інноваційної діяльності Одеської національної музичної академії імені Антоніни Нежданової говорили про проблеми й виклики забезпечення якості у процесі зовнішнього оцінювання освітніх програм з мистецьких спеціальностей а також про формування якісної освітньої програми за спеціальністю 025 «Музичне мистецтво»
Вебінар, спрямований на підвищення якості функціонування освітніх програм в галузі музичного мистецтва став чудовою нагодою для гарантів та членів робочих груп факультету, яка дозволила отримати відповіді на складні питання та загострити проблематику особливостей освітнього процесу за спеціальністю 025, що є важливим для проходження акредитаційних експертиз.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/