Передзахист дисертаційних досліджень на кафедрі музичного мистецтва і хореографії

1На кафедрі музичного мистецтва і хореографії 18.04.2023 року було проведено розширене засідання, на якому здійснено передзахист дисертаційних досліджень аспірантів спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво): Го Сяофен та Сюй Сінчжоу.
Аспірант Сюй Сінчжоу (науковий керівник – кандидат педагогічних наук М.О. Федорець) ознайомив присутніх з результатами дослідження на тему: «Формування художньо-естетичного досвіду майбутніх учителів музичного мистецтва в процесі вокальної підготовки». Протягом навчання Сюй Сінчжоу публікував статті в наукових журналах України, Китаю, Казахстану, виступав з доповідями на конференціях. Ним було представлено цікаву методику, в основі якої покладено такі педагогічні умови, що забезпечують формування художньо-естетичного досвіду майбутніх учителів музичного мистецтва та їхню здатність формувати такий досвід у школярів на основі вокального мистецтва.
Аспірант Го Сяофен (науковий керівник – кандидат педагогічних наук, професор Н.Г. Кьон) ознайомив присутніх із результатами дослідження на тему: «Підготовка майбутніх учителів музичного мистецтва до вокально-фахової та диригентсько-хорової діяльності за поліфункціональним підходом». Його презентація проілюструвала основні етапи розв’язання складних дослідницьких завдань.
Дискусії щодо актуальності тем, їх наукового апарату, результатів дослідження були жвавими. Аспіранти впевнено відповідали на запитання, а наголошені членами кафедри та присутніми слушні пропозиції врахують в процесі захисту.
Бажаємо успіху нашим аспірантам та їхнім науковим керівникам.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/