Міжнародний день джазу відсвяткували студенти факультету музичної та хореографічної освіти

130 квітня відбулося музично-танцювальне шоу «ALL THАT JAZZ», присвячене Міжнародному дню джазу. У творчому заході взяли участь студенти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти, які навчаються на спеціальностях 024 Хореографія і 014 Середня освіта (Хореографія). Розробка сценарію і організація заходу здійснювалась здобувачами як інноваційна освітня технологія в межах дисципліни «Постановка шоу-програм» під керівництвом доцента кафедри музичного мистецтва і хореографії Ольги Мікулінської. Цікаво, що яскраві костюми студенти хореографи теж зробили своїми руками на заняттях з дисципліни «Моделювання сценічного костюму». У цьому концерті студенти хореографи мали нагоду співпрацювати з вокалістами факультету, в результаті чого були поставлені яскраві вокально-танцювальні номери за участю студентів класу естрадного співу старшого викладача кафедри теорії музики і вокалу Олени Мамикіної. Концерт пройшов у Центрі культури та мистецтв «Авангард». Глядачі віддячили артистів гучними оплесками. Шоу вдалося!

Також наші студенти відсвяткували Міжнародний день джазу в Мистецькій школі № 1 імені Еміля Гілельса, взявши участь в концерті «Діти грають джаз» у складі Зразкового хорового колективу FUSION SOUND Мистецької школи № 15 імені Тетяни Боєвої під керівництвом викладача кафедри диригентсько-хорової підготовки Єлизавети Ведмедовської.


Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/