Відкрита гостьова лекція професора Наталії Гуральник для аспірантів і студентів факультету музичної та хореографічної освіти

14 травня 2023 року професор кафедри педагогіки мистецтва і фортепіанного виконавства факультету мистецтв імена Анатолія Авдієвського Українського державного університету імені Михайла Драгоманова, доктор педагогічних наук Наталія Павлівна Гуральник провела гостьову лекцію для здобувачів факультету музичної та хореографічної освіти. На лекції були присутні викладачі факультету та здобувачі вищої освіти другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів. Лекція була присвячена дослідженню феномену української фортепіанної школи, зокрема її педагогічній складовій. Також були презентовані інтегративні засоби наповнення змісту сучасної фортепіанної педагогіки, досягнення вчених, педагогів і піаністів України.
Особливо цікавим було для здобувачів дізнатися про Одеську фортепіанну школу, засновницею якої була Марія Старкова. Продовжували тардиції школи Людмила Гінзбург, Берта Рейнгбальд, Ігор Сухомлинов, Анатолій Кардашов, Юрій Некрасов, Галина Попова та інші талановиті піаністи-педагогі Одеської національної музичної академії імені А.В.Нежданової. Їх учні працюють і на факультеті музичної та хореографічної освіти Університету Ушинського, вони продовжують традиції відомої фортепіанної школи України.
Отриманні знання розширюють уявлення здобувачів у галузі методики та історії викладання гри на фортепіано, а також можуть бути застосовані в межах теоретичних основ дисертаційних та магістерських досліджень.
Ми дуже вдячні Наталії Павлівни Гуральник. Чекаємо на наступні зустрічі.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського

Please publish modules in offcanvas position.

https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/