Програма залучення молоді до відновлення України шляхом реалізації молодіжних обмінів «ВідНОВА:UA:UA

01Міністерство молоді та спорту України спільно з Державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» реалізує національну програму залучення молоді до відновлення України шляхом реалізації молодіжних обмінів «ВідНОВА:UA».

Програма націлена на активну молодь віком від 18 до 35 років, які бажають дізнатися більше про свою країну, а також сприяти її якісному відновленню та відбудові.
У 2024 році молодіжні обміни будуть проходити в 24 громадах України в різних областях. Протягом 5 днів учасники проживатимуть в одній із громад, де знаходиться об’єкт відновлення, досліджуватимуть її культурні особливості, спілкуватимуться з однолітками з інших областей, братимуть участь у тренінгах, майстер-класах та екскурсіях. Додатково повідомляємо про те, що проживання, харчування та дорожні витрати учасників здійснюються за рахунок організаторів Програми.
Етапи проведення молодіжних обмінів:
І хвиля молодіжних обмінів – червень - липень;
ІІ хвиля молодіжних обмінів – липень - серпень;
ІІІ хвиля молодіжних обмінів – серпень - вересень.
Детальна інформація про Програму міститься на сайті: https://vidnova.org.ua/

2


 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/