Лекція-круглий стіл “Modern Teacher in Ukraine and Israel: challenges and perspectives”

118 травня 2023 року з нагоди «Тижня науки» та в межах співпраці між ЗВО-партнерами Університетом Ушинського (м. Одеса, Україна) й Аріельським Університетом (м. Аріель, Ізраїль) на платформі Zoom було проведено лекцію-круглий стіл “Modern Teacher in Ukraine and Israel: challenges and perspectives” для здобувачів першого та другого рівнів вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 014.021 Середня освіта (Англійська мова та література). До заходу долучилися науково-педагогічні працівники кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов. Кількість учасників становила 37 осіб.
Зі вступною промовою виступила завідувач кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов, професор Єременко Тетяна Євстафіївна, яка повідомила про багаторічний досвід академічної співпраці Університету Ушинського з Аріельським Університетом.
У програмі заходу були виступи запрошених лекторів та обговорення. Спікери Professor Nitza Davidovitch (Head of Education Department, Ariel University) та Doctor Kateryna Lytvyn (Education Department, Ariel University) розповіли, з якими викликами зустрічаються вчителі школ та викладачі вишів у Ізраїлі та які програми розробляються Аріельським Університетом для їх подолання. Після виступів лекторів присутні взяли участь в обговоренні викликів, що постають перед сучасним вчителем в Україні у порівнянні з Ізраїлем, та шляхів їх подолання.

Пустая синяя полоска

© 2024 Ushinsky University
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/