Тиждень доброчесності ФПН

1В межах тижня академічної доброчесності на факультеті початкового навчання було проведено низку заходів, а саме Круглий стіл зі студентами першого курсу: «Доброчесність: цінності в кожному вчинку» (Балакірєва В.А., Скоромна М.В.), Онлайн-семінар для студентів 3-4 курсів «Доброчесність при підготовці кваліфікаційної бакалаврської роботи» (Пальшкова І.О., Колбіна Л.А., Шпаляренко Ю.А.), Семінар «Дотримання академічної доброчесності у процесі проведення курсового дослідження з методики навчання математики» (Гаєвець Я.С.).13 та 16 березня на кафедрі педагогічних технологій початкової освіти були проведені кураторські години для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 231 «Соціальна робота», 3 року навчання (Паскаль О.В.). та 1 року підготовки на тему «Етичні принципи академічної доброчесності» (Віцукаєва К.М.).
Під час заходів здобувачі ознайомилися з цінностями академічної доброчесності, обговорювалися питання сутності етичних принципів визначених законодавчо-нормативною базою. Особливу увагу сфокусували на необхідності усвідомлення морально-етичних зобов’язань дотримуватися правил академічної доброчесності у навчанні та особистій поведінці при опануванні навчальних дисциплін.
Також студенти активно долучились до конкурсу студентських есе на тему «Вплив доброчесності на майбутнє людини». Найкращими було обрано твори Зієр Валерії (13 група), Беженар Євгенії та Шарапової Анни (42 група).

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/