Академічна мобільність у Харбінському інженерному університеті (м. Харбін, КНР)

0117 травня 2023 року у межах Меморандуму про співпрацю між Харбінським інженерним університетом (м. Харбін, КНР) та Університетом Ушинського була розпочата академічна мобільність для здобувачів вищої освіти спеціальностей: 014 Середня освіта (Мова та зарубіжна література ( китайська)) 035 Філологія, 033 Філософія, аспірантів спеціальностей: 011 Освітні, педагогічні науки, 015 Професійна освіта (за спеціалізаціями) та науково-педагогічних працівник факультету іноземних мов та кафедри філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності.Зі вступною промовою виступила декан факультету іноземних мов, доктор педагогічних наук, професор Попова Олександра Володимирівна, яка повідомила про досвід академічної співпраці Університету Ушинського з Харбінським інженерним університетом.


Професором Харбінського інженерного університету пані Ван Їн було проведено відкриту онлайн-лекцію «Китайська міфологія і народні легенди».

Під час лекції було охоплено ряд питань, а саме: огляд китайської міфології, міфу про природу, міфи про героїв, світогляд та моделі світу в китайській міфології та китайська міфологія у сучасній літературі та телесеріалах, тощо. Репрезентовано цікавий матеріал про стародавні міфи Піднебесної, народні легенди, а також сучасну інтерпретацію міфологічних персонажів і їх відображення в художній літературі. Загальна кількість учасників становила 57 осіб.

Після лекції присутні взяли участь у дискусії і висловили свої думки про значущість академічної співпраці.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/