Гостьова лекція для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт

221 вересня 2023 року була проведена гостьова лекція доцентом кафедри кінезіології та фізкультурно-спортивної реабілітації Національного університету фізичного виховання та спорту Україні (м. Київ), кандидатом наук з фізичного виховання та спорту Бондарь Оленою Михайлівною «Онтокінезіологія людини.Основні закономірності росту та розвитку організму людини» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт. У організації та проведенні гостьової лекції активну участь брали: член робочої групи освітньої програми «Фізична культура і спорт» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, викладач кафедри гімнастики та спортивних єдиноборств Буховець Б. О. та гарант освітньої програми, зав. кафедри теорії і методики фізичної культури та спортивних дисциплін Дразіна Є. В.
На лекції висвітлювалися проблеми фізичного розвитку в контексті онтокінезіології людини, чутливість організму людини на вплив ендогенних та екзогенних факторів, динаміки онтогенезу моторики людини тощо.
Здобувачі проявили увагу до лекційного матеріалу та жвавий інтерес під час обговорення основних питань, які були підняти за темою лекції.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/