Вітаємо жіночу команду з 1 місцем у змаганнях з пляжного волейболу 32 Обласних студентських ігор серед ЗВО III-IV рівня акредитації

img127 вересня 2023 року на спортивному майданчику з пляжного волейболу  (13 ст. Великого Фонтану) відбулися 32 Обласні студентські ігри серед ЗВО III-IV рівня акредитації у змаганнях з пляжного волейболу.

Жіноча команда з пляжного волейболу Університету Ушинського у складі  Касьяненко Марії  здобувачки вищої освіти денної форми 2 року навчання за другим (магістерським) рівнем ОПП «Середня освіта (Фізична культура)» зі спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура) та Свиридової Єлизавети здобувачки вищої освіти денної форми 2 року навчання за першим (бакалаврським) рівнем ОПП Фізична культура і спорт  зі спеціальності 017 Фізична культура і спорт посіла 1 місце серед 11 команд.

Вітаємо студенток Навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та реабілітації з перемогою та бажаємо подальших спортивних досягнень.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/