Відкрита гостьова лекція для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП Середня освіта (Фізична культура)

129 вересня 2023 року була проведена відкрита гостьова лекція для здобувачів 2 року навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура) Університету Ушинського.
Запрошена лекторка – Чеверда Анастасія Олегівна, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, викладач кафедри здоров'я, фітнесу та рекреації Національного університету фізичного виховання і спорту України.
Гостьова лекція проходила в рамках дисципліни «Сучасні технології організації фізичного виховання техніко-естетичними видами спорту». Тема лекції: «Використання елементів спортивних танців на уроках фізичної культури з дітьми шкільного віку». У лекції представлені інноваційні форми рухової активності для поліпшення фізичного стану дітей шкільного віку, підвищення рівня розвитку їх фізичних якостей, обґрунтування превентивних заходів, спрямованих на профілактику порушень опорно-рухового апарату дитячого контингенту та підвищення адаптаційних можливосетй їх організму.
Деталізовано використання елементів спортивних танців, як модернізований підхід у програмі фізичного виховання школярів.
Наведено обґрунтованість методів використання вправ з елементами спортивних танців та їх адекватність щодо роботи зі школярами.
На прикладі наявних досліджень лекторкою було продемонстровано вплив фізкультурних занять з елементами спортивних танців на показники фізичного розвитку, функціонального стану серцево-судинної та дихальної системи, постави, фізичної підготовленості, працездатності дітей шкільного віку.
Магістри та викладачі кафедри теорії і методики фізичної культури та спортивних дисциплін, зокрема гарант ОПП 014 Середня освіта (Фізична культура), доктор педагогічних наук, професорка Башавець Н. А., кандидат наук з фізичного виховання та спорту, викладач кафедри гімнастики та спортивних єдиноборств Буховець Б. О., кандидат біологічних наук, доцент, Бондаренко О.В., кандидат філософських наук, доцент кафедри гімнастики та спортивних єдиноборств Погорелова О.О., активно брали участь у обговоренні питань розглянутих під час лекції та висловили щиру подяку шановній Чеверді А.О. за цінний матеріал, який був презентований.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/