ІХ Міжнародний конгрес зі спеціальної педагогіки і психології «ОСВІТА ОСІБ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ В УМОВАХ МИРУ І ВІЙНИ»

1Завершив свою роботу ІХ Міжнародний конгрес зі спеціальної педагогіки і психології «ОСВІТА ОСІБ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ В УМОВАХ МИРУ І ВІЙНИ», зорганізований Інститутом спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України, який відбувся 25-26 жовтня.
Стратегічною метою конгресу стало обговорення найактуальніших проблем, розгляд цілої палітри найзлободенніших питань освіти осіб з особливими потребами в умовах війни.
Під час конгресу було висвітлено проблеми галузі, що існували ще в довоєнний час і збереглися донині, а також ознайомлення з найкращим досвідом навчання, психолого-педагогічного й корекційно-розвивального супроводів на теренах нашої держави та найрозвиненіших країн світу. Цьому, зокрема, сприяла й активна робота семи секцій і тематичного Круглого столу.
Відкрив Конгрес, що працював у форматі офлайн/онлайн, Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень. З вітальними словами виступили: народний депутат України, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики Павло Сушко; освітній омбудсмен України Сергій Горбачов; в.о. директора Директорату дошкільної, позашкільної та інклюзивної освіти Міністерства освіти і науки України Ольга Флярковська; ректор Університету Григорія Сковороди в Переяславі Віталій Коцур; проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Хортицької національної навчально- реабілітаційної академії Наталія Гордієнко; ректор Університету Конкордія в м. Едмонтон (Канада) Др. Тім Лорман; професор, доктор хаб. Академії спеціальної педагогіки м. Марї Гжегожевської (Польща) Барбара Марцінковска.
Університет Ушинського представляла Ганна Соколова - в. о. директора навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та реабілітації, доктор психологічних наук, професор, яка виступила на пленарному засіданні з доповідю «Актуальність проблеми створення безбар’єрного простору у закладах вищої освіти».

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/