Світлої пам’яті Небожа Віталія Трохимовича

2Немає слів, щоб висловити співчуття з приводу неочікуваної смерті людини, котра заслуговує на найкращі слова поваги та шани. Пішов з життя Небож Віталій Трохимович, який понад 57 років виховав не одне покоління студентів.
Віталій Трохимович народився у місці Одеса, Україна 05.08.1937 р. З 1961 по 1965 рр. навчався у Одеському державному педагогічному інституті імені К. Д. Ушинського, де отримав кваліфікацію вчителя легкої атлетики, анатомії і фізіології середньої школи. У 1965-1966 рр. працював вчителем фізичної культури у середньої школі Біляївського району, Одеської області; 1967-1968 рр. тренером з легкої атлетики ДСО «Авангард» м. Одеса; 1969-2022 рр. старшим викладачем Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського».
За період сумлінної праці Віталій Трохимович отримав нагороди:
- Відмінник народної освіти України №74036 від 12.05.1980 року.
- Суддя національної категорії України з легкої атлетики №65 від 26.12.2001 року.
- Нагородження Почесною Відзнакою – Ректор О.Я. Чебикін 29.08.2017 року №27-Р.
- Подяка: Голова Обкому Профспілки Н.О. Дубових м. Одеса 2017 рік.
- Подяка: Ректор, Академік О.Я. Чебикін 03.03.2017 рік.
- Нагорода: Одеське обласне відділення (філія), Комітет фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України 2019 рік, вересень, м. Одеса.
Усе своє життя Віталій Трохимович був людиною мудрою, врівноваженою, чуйною, доброю, великим працелюбом, гарним чоловіком, люблячим батьком та дідусем.
Колектив навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та реабілітації висловлює співчуття з приводу смерті колишнього викладача кафедри теорії і методики фізичної культури та спортивних дисциплін, розділяє скорботу і біль рідних, друзів, колег – усіх, хто знав і працював з Віталієм Трохимовичем.
Світла пам’ять про Віталія Трохимовича завжди буде жити серед рідних, друзів, товаришів, колег, студентів і залишиться назавжди у наших серцях.
Мій любий вчителю, ти тільки знай:
Любов до тебе житиме завжди,
У будь-яку годину, будь-де ти пам’ятай:
Закладений тобою скарб в нас житиме віки.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/