Вебінар "Комп’ютерна ігрофікація фізичних вправ на основі апаратно-програмного забезпечення контролю рухів людини"

115 лютого 2023 кафедрою фізичного виховання та спорту спільно з кафедрою інформаційних систем Національного університету «Одеська політехніка» був проведений вебінар "Комп’ютерна ігрофікація фізичних вправ на основі апаратно-програмного забезпечення контролю рухів людини" для фахівців з фізичного виховання та спеціальної освіти.
В обговоренні взяли участь:
представники академічної спільноти Університету Ушинського - д.пед.н., професор, професор кафедри теорії і методики фізичної культури та спортивних дисциплін Башавець Наталія Андріївна, гарант ОПП Середня освіта (Фізична культура); к. пед. н., доцент, доцент кафедри дошкільної педагогіки Кавиліна Ганна Костянтинівна; представники КУ «Одеський інклюзивно-ресурсний центр №5» - директор Герега Світлана Олександрівна, вчитель-реабілітолог Узюма Дмитро Олександрович; вчитель фізичної культури Приватного дошкільного навчального закладу комбінованого типу "Райдужний" Глущенко Марина Миколаївна.
Було висвітлено підсумки річного співробітництва кафедр, продемонстровано технологію створення мотиваційних, оздоровчих та розвивальних комп’ютерних рухливих ігор, в тому числі й з використанням фітнес-обладнання.
Порушувались питання впровадження методики ігрофікації фізичних вправ в процесі фізичного виховання в закладах загальної середньої освіти; обговорювалась можливість створення нових ігрових сценаріїв для дітей.
У підсумку було вирішено:
провести серію вебінарів за участю студентів НУ Одеська Політехніка та Університету Ушинського, з метою впровадження STEAM- освіти серед здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 014.11 Середня освіта (Фізична культура) та долучення майбутніх педагогів до проектного навчання, створення ігрових продуктів для практичного використання в ІРЦ у закладах освіти.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/