ХІ міжнародна конференція пам’яті А. М. Лапутіна

Співробітники кафедри біології і охорони здоров’я – д. п. н. А. І. Босенко, д. м. н. Т. В. Дегтяренко і аспірант кафедри Р. С. Яготін – прийняли участь у роботі ХІ міжнародної конференції пам’яті А. М. Лапутіна «Актуальні проблеми сучасної біомеханіки фізичного виховання та спорту», яка відбулася 18–19 жовтня 2018 р. у Національному університеті «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка (м. Чернігів). На секції «Біомеханічні, педагогічні, медико-біологічні та психологічні аспекти з фізичного виховання і спорту» аспірант Р. С. Яготін виступив з доповіддю «Реалізація індивідуально-спрямованого педагогічного контролю на заняттях з фізичного виховання» і отримав почесну грамоту за найкращу доповідь молодого науковця.

Участь у конференції сприяла продовженню наукових контактів з провідними фахівцями, які працюють у галузі професійної підготовки викладачів фізичного виховання і дозволила обговорити низку дискусійних питань методологічного характеру.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/