Профорієнтаційна робота серед учнів 9–11 класів середньої загальноосвітньої школи № 35

04.12.2018 року викладачами кафедри біології і охорони здоров’я спільно з кафедрою гімнастики та спортивних єдиноборств проведена профорієнтаційна робота серед учнів 9–11 класів середньої загальноосвітньої школи № 35 м. Одеси.

Учні із зацікавленістю переглянули фільм про університет. Доктор педагогічних наук, професор Долинський Б. Т. звернувся до школярів з інформацією про основні напрями діяльності університету, переваги навчання, перелік спеціальностей, особливості вступної кампанії цього року та визначення шляхів співпраці для залучення майбутніх абітурієнтів до вступу в університет Ушинського.

Найбільшу зацікавленість учні проявили до можливості навчання за державним замовленням, наявності умов для творчого розвитку та працевлаштування.

Першокурсниками під керівництвом викладачів Долгієр Є. В., Тодорової В. Г., Погорєлової О. О., Прокоф’євої Л. А. був проведений концерт, який яскраво продемонстрував творчі здібності студентів та перспективи навчання у інституті фізичної культури спорту та реабілітації.

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/