Кубок України серед студентів зі спортивної аеробіки

З 13-го по 14-е грудня 2019 року у місті Запоріжжя відбувся Кубок України серед студентів зі спортивної аеробіки. До складу команди ввійшли студентки навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та реабілітації Пільневич Марія (2 курс) і Бундзяк Софія (1 курс).

Виступаючі на Кубку України зі спортивної аеробіки в категорії «індивідуальні вправи» Пільневич Марія посіла – 3-е місце, «група» також посіла 3-е місце, та в категорії «трійки» узяли 2-е місце. Також команда кадетів зайняла 3-е місце в Кубку України зі спортивної аеробіки. До виступу на змаганнях команду спортсменів підготувала доцент кафедри гімнастики та спортивних єдиноборств, доктор наук з фізичного виховання і спорту – Тодорова Валентина Георгіївна.

За такий вдалий виступ команди Одеська область у загальному заліку за результатами виступів зайняла 5 місце серед всіх областей України. 

Наші щирі вітання спортсменам та бажаємо успіхів у підкоренні нових спортивних висот на змаганнях найвищого континентального і світового рівня!

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/