Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Фізична культура і спорт» 2019

Image01Студенти Навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та реабілітації Танклевський Гліб та Сидор Сергій взяли участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Фізична культура і спорт», який відбувся 22 березня 2019 року в Придніпровській державній академії фізичної культури і спорту.

На підставі рецензій та оцінки наукових доповідей учасників науково-практичної конференції галузева конкурсна комісія вирішила нагородити Дипломом ІІІ ступеня Танклевського Гліба та Сидора Сергія за роботу «Нейропсихологічний підхід до виховання і розвитку витривалості у студентів ЗВО». Вітаємо студентів та наукового керівника – викладача кафедри теорії і методики фізичної культури та спортивних дисциплін, Подгорну Вікторію Віталіївну!

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/