Проведення презентацій вибіркових дисциплін кафедри дефектології т фізичної реабілітації на 2023-2024 н.р.

1У період з 13.02.2023 по 20.02.2023 н. р. студенти зі спеціальності 016 Спеціальна освіта за першим (бакалаврським) рівнем 1, 2 та 3 курсів денної та заочної формами навчання та студенти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної та заочної формами навчання були ознайомлені з вибірковими дисциплінами кафедри дефектології та фізичної реабілітації.
Доцентом кафедри Галущенко В.І. були проведені презентації щодо ознайомлення студентів з вибірковими дисциплінами: «Методика навчання та виховання дітей молодшого шкільного віку з тяжкими порушеннями мовлення (ТПМ)», «Логоритміка з методикою викладання», «Формування просодичноі сторони мовлення у дітей зі стертою дизартрією».
Для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 016 Спеціальна освіта першого року навчання денної та заочної форми навчання професорами кафедри Форостян О.І. та Соколовою Г.Б. були проведені презентації вибіркових дисциплін: «Арт-терапія в корекційно-реабілітаційному процесі» та «Корекційна робота з дітьми з комплексними порушеннями».
Доценти кафедри Притиковська С.Д. та Начинова О.В. ознайомили з вібірковими дисциплінами: «Розвиток координаційних здібностей як засіб корекції мовленнєвих порушень» та «Методика організації корекційно-оздоровчої роботи в загальноосвітній школі».

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/