Гостьова лекція «Особлива дитина у родині: переорієнтування цілей небажаної поведінки» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня першого року навчання спеціальності 016 Спеціальна освіта.

111 квітня 2023 року в межах дисципліни «Спеціальна психологія» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня першого року навчання спеціальності 016 Спеціальна освіта було проведено лекцію «Особлива дитина у родині: переорієнтування цілей небажаної поведінки».
За запрошенням викладачів кафедри дефектології та фізичної реабілітації лекцію провела Леся Іванівна Прохоренко – доктор психологічних наук, професор, директор Інституту спеціальної педагогіки та психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України.
Під час лекції було представлено авторські техніки роботи з небажаною поведінкою дитини з особливими освітніми потребами.
Після завершення виступу студенти разом із професором кафедри дефектології та фізичної реабілітації Ганною Борисівною Соколовою поділилися враженнями та висловили подяку шановній Лесі Іванівні за цікаву й корисну лекцію!

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/