Набрав чинності новий порядок державної реєстрації авторського права: IP офіс відновлює розгляд заявок

1З 24 листопада 2023 року набрав чинності наказ Міністерства економіки України від 16 серпня 2023 року № 11319 “Про затвердження Порядку державної реєстрації авторського права і договорів, які стосуються майнових прав на твір”, зареєстрований в Міністерстві юстиції України 9 жовтня 2023 року за № 1760/40816.
З наказом Міністерства економіки України можна ознайомитися за посиланням.
ІР офіс відновлює розгляд заявок на державну реєстрацію авторського права і договорів, які стосуються майнових прав на твір.
Звертаємо увагу, що цим наказом затверджені нові форми заяв на державну реєстрацію.
Для зручності заявників та їх представників на офіційних інформаційних ресурсах ІР офісу оновлена інформація стосовно державної реєстрації авторського права і договорів. Зокрема, у розділі “Заявникам” підрозділі “Авторське право” розміщені:
нові форми заяв на реєстрацію авторського права і договорів;
зразки їх заповнення;
загальна інформація стосовно державної реєстрації авторського права і договорів, які стосуються майнових прав на твір.

Для обговорення ключових положень нового Порядку державної реєстрації авторського права і договорів, які стосуються майнових прав на твір, ІР офіс запрошує авторів, суб’єктів авторського права, представників творчої спільноти, патентних повірених та всіх зацікавлених осіб до участі в онлайн-заході, який відбудеться 29 листопада 2023 о 14.00 на платформі Zoom.

Посилання на zoom-конференцію.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/