Research4Life : Доступ продовжено!

1До уваги студентів, магістрантів, аспірантів та науковців Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського!
У 2024 році українським вченим було продовжено безкоштовний доступ до ресурсів провідних видавців наукової літератури у рамках проєкту Research4Life.
Українським науковцям стала доступною більшість контенту Research4Life (обсяг контенту платформи більше 200 тис. одиниць – журналів, книг, баз даних).
Підтримуючи Україну в умовах війни, свої колекції відкрили, зокрема, такі провідні міжнародні видавництва, як Elsevier, Springer Nature, John Wiley & Sons, Taylor & Francis, Emerald, Sage Publications, Oxford University Press, Cambridge University Press, IOP Publishing тощо.

Research4Life – найбільша у світі платформа науково-технічної, природничої, медичної та суспільно-політичної літератури від провідних міжнародних видавців.
Увесь контент платформи складається з п'яти колекцій :
AGORA – колекція, яка об'єднує дослідження в галузі сільського господарства https://agora.research4life.org/
ARDI – колекція, що об'єднує дослідження про наукові розробки та інновації https://ardi.research4life.org/
GOALI – колекція, яка об'єднує дослідження в галузі права та суспільних наук, включаючи політичні науки, економіку, філософію, історію та ін. https://portal.research4life.org/
Hinari – колекція, яка об'єднує дослідження в галузі охорони здоров'я https://portal.research4life.org/
OARE – колекція, яка включає дослідження з екології, географії, енергетики та ін. https://portal.research4life.org/

Інформація про доступ
Доступ до колекцій можна отримати на платформі research4life за допомогою логіна та пароля, які можна отримати надіславши лист (з корпоративної пошти @pdpu.edu.ua) на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. вказавши в темі листа «Доступ до research4life».

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/