Всеукраїнський літературно-мистецький конкурс для дітей та молоді «Успіх усупереч»

01Шановні студенти, якщо ви володієте словом та вмієте створювати цікаві історії, чи може маєте талант малювати або створювати цікаві презентації розповіді? Якщо, так, тоді цей Всеукраїнський літературно-мистецький конкурс для вас!
1
Реалізується в рамках Всеукраїнського культурного проєкту «Успіх усупереч» з 15 липня до 30 серпня для дітей і молоді до 19 років.

Конкурс проводиться у 3 номінаціях:
- Літературний твір (поезія, коротка проза до 5 сторінок будь-якого жанру та форми: есе, нарис, розповідь, оповідання, інтерв’ю реальне чи уявне, казка тощо). Допускається і вітається одночасно з літературним твором подання візуалу, який розкриває та підсилює тему твору (фото, художні роботи, відео, аудіо тощо).
- Художній твір (комікс або серія авторських художніх робіт з авторським текстовим матеріалом на тему Конкурсу).
- Комп’ютерна презентація.

Хто може взяти участь?
Діти, підлітки та молодь (до 19 років).

Терміни подачі матеріалів на Конкурс з 15 липня по 31 серпня 2023 року. Оголошення результатів Конкурсу 15 вересня.

Що потрібно для участі?
Зареєструватися за покликанням: https://forms

Більше інформації, а саме загальні положення, вимоги до конкурсних робіт, і також підсумки і нагородження - ви можете дізнатися за покликанням:
https://docs.google.com/document

Бажаємо успіхів!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/