Конкурс «Як соціальна робота змінює світ?»

01Шановні студенти!


В третій вівторок березня відзначається Всесвітній день соціальної роботи. Саме тому вони розпочинають конкурс у соціальних мережах «Як соціальна робота змінює світ?».

Метою конкурсу є широке інформування українців про важливість соціальної роботи та соціальних працівників та працівниць в житті українців. Автори найкращих постів будуть запрошені на зустріч з Міністеркою соціальної політики в Києві для неформального обговорення перспектив розвитку в галузі соціальної роботи, підтримки сімей з дітьми та забезпечення прав та найкращих інтересів дітей.

Хто може взяти участь?
Студенти, які навчаються у навчальних закладах України на програмах соціальної роботи.

Як взяти участь?


1) Зробіть до 20 березня пост в своєму персональному акаунті в соціальній мережі Facebook/Instagram про те, як соціальна робота змінює світ. Можна зробити пост з фото, дизайном або відео. Буде добре, якщо в своєму пості ви продемонструєте нові горизонти в соціальній роботі, опишіть ваше бачення розвитку соціальної сфери в Україні, зокрема й в частині підтримки сімей з дітьми, розвитку сімейних форм виховання;

2) Додайте в своєму пості хештег #ЯкСоцРоботаЗмінюєСвіт ;

3) Після того, як зробите пост, заповніть коротку анкету про участь (2-3 хвилини на заповнення): https://forms.gle/WdEzwcXrxAJao4JN8 ;

УВАГА!

З 20 до 21 березня наша конкурсна комісія визначить 20 найкращих конкурсантів та зв’яжеться з переможцями для запрошення на зустріч з Міністеркою.

Захід відбувається у партнерстві з Дитячим Фондом ООН UNICEF.

21

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/