Грантовий конкурс від SEO.UA!

2Компанія "SEO.UA" - оголошує про початок конкурсу для учнів та студентів українських навчальних закладів. Цей конкурс має назву: “Ми самі творимо своє майбутнє”. Лови можливість отримати стипендію у розмірі 20000 гривень!Яка мета конкурсу?
Допомогти розвитку суспільно активної молоді, яка поєднуватиме в собі високу професійну компетентність, культурну ерудицію, духовність, моральність і особисту відповідальність.

Хто може взяти участь у конкурсі?
- Громадяни України;
- Учні та студенти українських навчальних закладів;
- Учні та студенти незалежно від форми навчання.

Терміни та порядок проведення конкурсу:
13.03.2023 - початок грантового конкурсу;
13.03.2023 - 22.06.2023* - прийом конкурсних робіт;
11.07.2023 - оголошення результатів на сторінці: https://seo.ua/uk/scholarship ;
11.07.2023 - 31.07.2023 - нагородження переможця.
*Організатор залишає за собою право змінювати терміни проведення конкурсу.

Як взяти участь?
Написати статтю на одну з запропонованих тем, теми статей ви можете знайти на сторінці гранту: https://seo.ua/uk/scholarship. З прикладами статей, оформленням та стилістикою можна ознайомитись в блозі компанії: https://seo.ua/uk/blog .
Майте на увазі вам потрібно лише вислати готову роботу на вказану нижче пошту. Після цього вам прийде відповідь, що робота прийнята та буде оцінена конкурсною комісією.

Які вимоги для статті?
- Мова написання: українська;
- Кількість символів: не менше 5000 символів без урахування пробілів;
- Конкурсна робота має бути унікальна та написана власноруч, кожна робота буде перевірена на плагіат;
- Вказати джерела використаної інформації: книги, сайти тощо.
Готову статтю відправити на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. - в темі листа вказати: “Конкурсна робота”. В листі вказати ім’я, прізвище, назву навчального закладу, місто, спеціальність, курс або клас та вказати тему написаної роботи. Конкурсну роботу прикріпити до листа документом Microsoft Word (.doc, .docx) або посиланням на Google Doc з поширеним доступом.
Електронний лист з роботою надіслати не пізніше 17.06.2023. Переможець буде оголошений на сайті організаторів, також з переможцем окремо зв’яжеться представник.

Всі питання можна задати за поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
Приєднуйтесь до конкурсу, адже це прекрасна нагода творити та будувати своє світле майбутнє. Бажаємо успіхів та наснаги у роботі!

1

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/